Organizaţii partenere:
Partner organisation logos
Finanţat de un grant oferit de RB Pharmaceuticals Ltd, o filială a Indivior PLC

Aflaţi ce opţiuni aveţi

Man seeking heroin treatment information

Prima decizie pe care trebuie să o luaţi se referă la tipul de tratament care este cel mai potrivit pentru nevoile dvs. din prezent.

Puteţi decide dacă aţi dori ca tratamentul dvs. să fie medicamentos or nemedicamentos.

Nu există decizii corecte sau incorecte şi vă puteţi răzgândi în orice moment. Cercetările arată că majoritatea oamenilor încearcă mai multe opţiuni terapeutice diferite pe parcursul demersului personal, alegând o opţiune, schimbând-o cu o alta, uneori renunţând la tratament şi apoi revenind. Acest lucru poate părea descurajator, dar dacă reţineţi câteva lucruri simple vă va fi mai uşor să obţineţi cele mai bune rezultate în urma tratamentului.

În cazul în care doriţi să păstraţi oricare dintre aceste informaţii pentru a le reciti ulterior sau pentru a le arăta cuiva pe care cunoaşteţi, puteţi tipări respectiva pagină.

Medicamentos include dezintoxicare, farmacoterapie de susţinere şi tratament cu antagonişti de opioide şi utilizează medicamente pentru a ajuta la controlul simptomelor sau a nevoii dvs. imperioase de droguri.

Tratamentul nemedicamentos se concentrează pe consiliere şi suport pentru a vă ajuta să nu utilizaţi niciun medicament, inclusiv cele prescrise pentru dependenţa dvs. de heroină/opioide.

Fără tratament
Se poate să simţiţi că tratamentul nu este indicat pentru dvs. în acest moment; totuşi, aflarea opţiunilor dvs. merită în cazul în care vă răzgândiţi. De asemenea, este important să reţineţi că tratamentul diminuează riscul de a deceda şi poate îmbunătăţi sănătatea mentală şi fizică, reducând în acelaşi timp consumul altor droguri, acţiunile penale şi riscul de depresie sau suicid.