Organizaţii partenere:
Partner organisation logos
Finanţat de un grant oferit de RB Pharmaceuticals Ltd, o filială a Indivior PLC

Corpul dvs. este alegerea dvs.

Heroin user in treatment - Tratamentul Meu Este Alegerea Mea

Rezultatele mai bune la tratament apar de obicei după o mai bună informare.

De aceea APDO, ASUD, JES şi partenerii noştri avizaţi sunt încântaţi să sprijine această pagină de internet, al cărei scop este să vă înarmeze cu informaţii preţioase despre dependenţa de heroină/opioide şi să vă pună la dispoziţie opţiunile pe care le aveţi pentru a o aborda.

Faptul că vă aflaţi aici este un început grozav. S-ar putea ca dvs. să citiţi aceste lucruri deoarece doriţi să faceţi unele schimbări în viaţa dvs. S-ar putea să căutaţi informaţii pentru cineva pe care cunoaşteţi. YS-ar putea să doriţi unele informaţii suplimentare despre tratamentul dvs. actual sau despre alte opţiuni care sunt disponibile pentru dvs.

Întrebările sunt de bun augur, dar la fel sunt şi răspunsurile. În cazul în care începeţi un program terapeutic>, sau vă gândiţi la aceasta, sperăm ca aceste informaţii să ofere răspunsuri unora dintre întrebările pe care le aveţi. Dar mai important de atât, sperăm să vă ofere încrederea de a căuta răspunsuri la toate întrebările dvs. despre tratament. Astfel, veţi avea mai multă încredere în alegerile pe care le faceţi. Şi veţi obţine cele mai bune rezultate posibile – pentru dvs.

APDO, ASUD, JES şi partenerii noştri avizaţi cred ferm în drepturile fiecărui consumator de opioide de a accesa informaţii precise, astfel încât să puteţi face o alegere informată deoarece – aşa cum se spune – "cunoaşterea înseamnă putere". Şi acesta este exact obiectivul nostru – să vă dăm posibilitatea de a fi mai puternici prin intermediul informaţiilor de care aveţi nevoie pentru a face cea mai bună alegere pentru dvs.